Popular Posts

Friday, November 18, 2011

Cuti Semester...!!!

Cuti dah mula....^_____^
wah, sangat happy lah kan, MERDEKA sementara orang cakap...
yalah, sem depan kan ada lagiii, pastu sem depan lagiiii....then depan lagiiii...
OK! hari nie balik SABAH...
dan aku semacam sangat excited!!!
awal gila aku bangun...then, try to sleep balik.....tapi tak dapat uda!!
macam ingat mau balik jak nie....
jelez tengok orang lain mengusung beg uda...haiiiiyeeee!!!!!!!
aduiyai lah kan..HAHAHA
My boarding pass..!!!
Dan sekarang aku baru selesai mengemas barang-barang bernilai di bilik nie...
yang aku pelik kan.....kenapa beg baju aku sem lepas ada dua jak!!
sekarang jadii tiga dah...
baju aku bertambah dengan mendadak ka??HAHA...nie mesti sebab baju2 IP aku nie....

Dan sekarang, aku tak tau mau buat apa...aku hupdate lah, cool blog aku nie... ;p
tidow tak dapat, tapi bas jam 2...
and flight jam 7.15pm
ok ! termenung jala kan....
kesian jugak lah!
Antara barang-barang aku dalam proses mengemas semalam...hihihi
And, you know what!!!
i'm so tired kemas nie semalam....
*___*
tapi tak semangat balik tue penting....
SABAH HERE I COME!!!!
<3<3<3

Thursday, November 17, 2011

Berakhirnya....

Assalamualaikum.... :)
hye! hye! hye !
dengan ini saya memaklumkan tadi, tepat 9.45am berakhirnya sesi PPISMP untuk intake JUN2010
yeaaahhh!!!!!!
.....Alhamdulilah....
segala penat lelah, sengkang mata, jerih -perih, susah-payah, tangis-tawa dan segala-galanya...
menjadi memori yang indah untuk kami semua kawan2.... :')
tahun depan InsyaAllah PISMP uda.... :)
and ol' the best yah !


Diharapkan PISMP menjanjikan memori yang indah lagiiii untuk kami semua... :')
^__________^
kalau mau di cerita kisah kami sepanjang 3 sem di IPTHO tercinta nie...
menunggulah juga setahun lebih mau kasih habis...
hehehe...
MYBFF

Sunday, November 13, 2011

5 Hari lagii...

Haiyeee!!!!
Fikiran melayang-layang sudah di rumah.....
TENSION!!!
bila exam mau habis nie???
>,<

Friday, November 11, 2011

11/11/2011

Kenapa bah orang2 di FB tue semua mau kecoh pasal tarikh ari nie...
apalah masalahnya dengan tarikh hari nie (111111)????
serius aku terEMOSI jak membaca !
adalah yang cakap tarikh tue takda yang istimewa pun!
tak baik lah...
sah2 lah takda yang istimewa kalau memang tak apa2 event pun untuk tarikh nie, tapi tak perlu lah kot mau update segala bah...diam2 sudah lah!
or niat mau sindir2 orang yang dok update status fb dia...cakap pasal tarikh tue...
nahhh...hak dia la bah tue....
eeehhhhh!!!!
kalau orang mau sambut pun tarikh nie, bukan niat untuk apa2...uda memang setiap tahun dia sambut hari jadi 11.11 or sambut ulang tahun kawin kaaa...cuma yang istimewanya tahun nie 2011..
biar jala...menganggu kamu kaa???? or rasa meluat mau bangga...eiuuwww!!! takda kena-mengena lah bah tue, dengan kita...abaikan saja!! jelez???
len lah kalau sambut benda2 lain, yang tak BAIK!!
asal tak langgar hukum agama, kita sebagai orang Islam...
OK yaaa...aku bukanlah arif pasal nie, aku pun ilmu agama tidaklah tinggi mana...
tapi selagi kita tidak mengagung-agungkan tarikh hari nie, melampau batas agama...takda salahnya dengan tarikh hari nie....
asal tarikh cantik2 mestilah mau kecok bagai!!
tahun lepas 10.10.10...tahun nie 11.11.11
tahun depan lagiii....12.12.12
bah! kamu tunggu lah tahun 2013 nanti....
13.13.13....baru mau tau diam2 kan...
takda suda bulan 13 dalam setahun!!

p/s::: MAAF LUAHAN HATI YANG IKHLAS...
PEACE NO WAR !

11/11/11

Tarikh yang cantik sangat untuk tahun nie...kan, kan, kan...
actually aku bukanlah mau ceter pasal tarikh yang cantik nie...
or whatever event yang orang-orang diluar sana bakal buat..
nak kahwin ker, nak tunang ker..hihihi...

TAPI aku mau cakap pasal....
HAPPY BIRTHDAY ADEK BONGSU AKU....

adek kesayangan aku nie dah besar rupanya...
ingatkan kecik lagii...ingatkan masih manja2 dengan abah jakkk!! (ops..nada jelez) HAHA
selamat hari lahir sayang...
semoga bertambah matang, bertambah ilmu, dimurahkan rezeki, dilimpahkan kebahagiaan dunia dan akhirat, menjadi anak yang akan membanggakan mama n abah kita, menjadi contoh terbaik untuk kakak-kakak mu, nda tubal sama kakak ika mu nie...HAHA...
sayang adek sangat2...

111111::::17 Tahun
semoga dapat result SPM yang gempaQ yaaahh!!!
sentiasa doakan adek and support adek!!

I may not be your side ...
Celebrating your special day with you ...
But I want you to know ..
That I'm thinking of you ...
And wish you a wonderful ...
BIRTHDAY!!!

p/s::hadiah hutang dulu k! HAHA
balik nanti baru bagi..hihihi

Wednesday, November 9, 2011

LOL!!! XD

HAHAHA...
I LOVE EXAM...
GOOD LUCK FIRST PAPER ESOK!!
AAAAUUWWW
BERSEDIA ATAU TIDAK BOLOS SAJA EXAM ITU!
XD