Popular Posts

Friday, November 18, 2011

Cuti Semester...!!!

Cuti dah mula....^_____^
wah, sangat happy lah kan, MERDEKA sementara orang cakap...
yalah, sem depan kan ada lagiii, pastu sem depan lagiiii....then depan lagiiii...
OK! hari nie balik SABAH...
dan aku semacam sangat excited!!!
awal gila aku bangun...then, try to sleep balik.....tapi tak dapat uda!!
macam ingat mau balik jak nie....
jelez tengok orang lain mengusung beg uda...haiiiiyeeee!!!!!!!
aduiyai lah kan..HAHAHA
My boarding pass..!!!
Dan sekarang aku baru selesai mengemas barang-barang bernilai di bilik nie...
yang aku pelik kan.....kenapa beg baju aku sem lepas ada dua jak!!
sekarang jadii tiga dah...
baju aku bertambah dengan mendadak ka??HAHA...nie mesti sebab baju2 IP aku nie....

Dan sekarang, aku tak tau mau buat apa...aku hupdate lah, cool blog aku nie... ;p
tidow tak dapat, tapi bas jam 2...
and flight jam 7.15pm
ok ! termenung jala kan....
kesian jugak lah!
Antara barang-barang aku dalam proses mengemas semalam...hihihi
And, you know what!!!
i'm so tired kemas nie semalam....
*___*
tapi tak semangat balik tue penting....
SABAH HERE I COME!!!!
<3<3<3

No comments:

Post a Comment